Vrijdag 5, Zaterdag 6 en Zondag 7 September 2014

Graag nodig ik u uit  om de vierde editie van de Kunstbeurs aan de Westeinderplassen te bezoeken. Op vrijdag 5 tussen 17.00 en 20.00 uur, zaterdag 6 tussen 11.00 uur en 23.00 uur en zondag 7 september 2014  tussen 11.00 uur en 18.00 uur zal ik aanwezig zijn om u in mijn stand nr. 57  te ontvangen. Zo niet dan ben ik in ieder geval in de buurt.

Toegangskaart.
De bijgaande toegangskaart geeft recht op gratis entree voor 2 personen. U dient deze uit te printen, in te vullen en bij binnenkomst op de Kunstbeurs te overhandigen. Wilt u vrienden of familieleden meenemen, u kunt de kaart zo vaak uitprinten als u wilt. Of stuur deze mail door naar uw relaties waarvan u denkt ze daarmee een plezier te kunnen doen.

Maak kans op een eigen portret
Tijdens de beursdagen biedt de organisatie een aantal bezoekers aan zich gratis door Mieke van Zundert te laten portretteren. Mieke is een virtuoos schilder. Met snelle, directe toetsen maakt zij in ongeveer twintig minuten een expressief, goed gelijkend portret. U kunt het direct mee naar huis nemen.

Win een kunstcheque van € 1000,-
Ook dingt u mee naar een kunstcheque ter waarde van € 1000,- die onder de bezoekers van de Kunstbeurs wordt verloot. Deze cheque kanworden besteed bij galerie Sous-Terre, de organisator van de beurs. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van de galerie.

Beleef een spetterend vuurwerk vanaf het dakterras van de kunstbeurs.
Zaterdagavond 6 september vindt het spectaculaire evenement ‘Vuur en licht op het water’ plaats. Een stoet prachtig verlichte boten vaart over de plassen en gaat rond 22.30 uur voor anker bij de watertoren in Aalsmeer. Vanaf 21.00 uur start daar een feest met optredens van diverse artiesten. Om 23.00 uur is er aansluitend een grote vuurwerkshow vanaf een ponton op het water. De locatie van de kunstbeurs bevindt zich pal achter de watertoren. Vanuit de beeldentuin en het dakterras is het uitzicht op het vuurwerk magnifiek. Voor deze gelegenheid wordt er op de beurs een ‘vuurwerkborrel’ en worden er rondleidingen langs de kunst georganiseerd.

Algemene informatie
Beurslocatie: Kunstbeurs aan de Westeinderplassen, Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren).
Parkeren:De parkeerplaats op de beurslocatie is uitsluitend bestemd voor minder validen en bezoekers die op de fiets komen. Er zijn in de directe omgeving diverse openbare parkeerterreinen, onder meer bij zwembad ‘De Waterlelie’, Dreef 7 in Aalsmeer. Vanuit hier zijn er gratis pendelbusjes naar de beurs beschikbaar.

Een overzicht van de deelnemende galeries en kunstenaars plus overige informatie vindt u op www.kunstbeursaandewesteinderplassen.nl

Ik hoop u tijdens de beurs te mogen begroeten,

Met vriendelijke groeten,
Jan van den Berg